Știri ”Mausolee pe bicicletă”

Regulament: ”Mausolee pe bicicletă, ediția a VII-a”, 18 septembrie 2021

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat de către Asociația ”Monumente în Vrancea” și partenerii: Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Serviciul Județean Salvamont Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primăria Vizantea-Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei”, Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”, Focșani…

2021 – O ediție dedicată Ecaterinei Teodoroiu, eroina de la Târgu Jiu!

Ecaterina Teodoroiu, cercetaşă şi participantă la Primul Război Mondial, s-a sacrificat eroic în bătălia de la Mărăşeşti. In momentul în care se afla în fruntea unui pluton de infanterie al Armatei Române, tanara eroina a fost lovită în inima ei generoasă de două gloanţe de mitralieră, în anul 1917, motiv pentru care a fost declarată,…

Echipament ”Mausolee pe bicicletă”

Participanții la evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” pot comanda echipamente realizate special pentru tura din 2021. Echipamentul este realizat de compania Bellotto. Puteți consulta aici modelul 3 D al echipamentului propus. Se preiau comenzi pentru echipamente până pe 25 august 2021. Prețul unui echipament este de 80 Euro + TVA. Cei interesați pot comanda și piese…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Despre ”Mausolee pe bicicletă”

Premiat la Gala CSR Romanian Awards, evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat, an de an, cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

”Mausolee pe bicicletă” este un eveniment prin care ne propunem să promovăm și să valorificăm, în rândul pasionaților de velo-turism, mausoleele din Județul Vrancea ridicate în cinstea eroilor din Primul Război Mondial.

Deși nu este un concurs de ciclism, evenimentul oferă satisfacție cicliștilor experimentați care vor pedala timp de 10 ore, pe o distanță de 180 km și o diferență de nivel de 1.300 m.

Am gândit ”Mausolee pe bicicletă” ca un eveniment care să ofere siguranță cicliștilor dar și suport tehnic acestora, în cazul în care apar defecte minore la biciclete!

Evenimentul se bucură de un real interes/susținere în comunitățile de cicliști din România și are diverși ambasadori și susținători.

An de an numărul participanților crește. Vin la ”Mausolee pe bicicletă” cicliști din București, Bacău, Iași, Galați, Buzău și Vrancea.

Fiți alături de noi!

Abonați-vă ca să primiți noutățile legate de evenimentul nostru!